Μυστικά για την χρήση του ελαιολάδουΤο χρησιμοποιούμε στην μαγειρική, στις σαλάτες και στην ζαχαροπλαστική. Δείτε μερικά μυστικά για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευεργετικές ιδιότητες του αγαπημένου ελληνικού ελαιολάδου για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση και οφέλη.

 Χρησιμοποιήστε το ελαιόλαδο στις σαλάτες, στα ψάρια, στα όσπρια και στο ψωμί ωμό. Αυτό βοηθάει να διατηρούνται όλες οι ευεργετικές του ουσίες αναλλοίωτες.
 Προσθέστε καλύτερα το ελαιόλαδο στα μαγειρευτά φαγητά στο τέλος του μαγειρέματος για να μη μειώνεται η θρεπτική του αξία.
 Αν είστε λάτρης των τηγανιτών προτιμήστε το ελαιόλαδο. Είναι το μοναδικό που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες.
 Μετατρέψτε τις 'γλυκές αμαρτίες' σε υγιεινές χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο.
 Διατηρείτε πάντοτε το ελαιόλαδο σε σκοτεινό, δροσερό και ξηρό μέρος.
 Προτιμάτε ελαιόλαδο με ταυτότητα. Αντισταθείτε στο 'χύμα' ελαιόλαδο το οποίο δεν υπόκειται σε υγειονομικούς ελέγχους ενώ θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας.